Työpaikka Merikarvialla

Avoin työpaikka – toimistosihteeri koulutoimistoon

Merikarvian kunnan sivistystoimi hakee kokoaikaista toimistosihteeriä koulutoimistoon. Toimistosihteeri toimii sivistysjohtajan työparina.

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti sivistystoimen hallinto- ja talousasiat, joten aiempi kokemus sivistystoimen sihteeritehtävistä (esim. koulussa tai virastossa) on ehdoton etu. Olet mukana sivistyslautakunnan päätöksentekoprosessin valmistelussa ja toimeenpanossa. Työnkuvaan kuuluu lisäksi laskutuksen, arkistoinnin ja kirjanpidon tehtäviä. Osallistut selvityksien ja raporttien tekemiseen esim. eri viranomaisille. Tehtävän hoitoa helpottaa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta mm. seuraavista tietojärjestelmistä – Opintopolku, Koski-palvelut, Varda, Kuntatoimisto ja Helmi/Wilma.

Tehtävien keskinäinen painotus ja kiireellisyys vaihtelevat vuoden aikana, joten kykenet toimimaan joustavasti. Olet avoin ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sillä olet tärkeä linkki niin kouluihin, opettajiin, perheisiin kuin luottamushenkilöihin.
Sinulla voi olla AMK-tutkinto (esim. tradenomi) tai muutoin hankittu osaaminen tehtäviin. Toivomme kokemusta sivistystoimen hallintotehtävistä ja järjestelmällisyyttä. Kaikkea ei tarvitse osata heti eikä tehdä yksinään vaan asiat tulevat tutuksi asia kerrallaan.
Palvelusuhde täytetään mahdollisimman nopeasti sijaisuutena 30.6.2021 asti. Todennäköisesti tehtävä jatkuu tämän ajankohdankin jälkeen.

Haku päättyy 12.2.2021 klo 12. Haku tapahtuu www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja tehtävästä:
Jari Kosma (sivistysjohtaja) 044 7246321
Sari Hatanpää (hallintopäällikkö) 044 7246301