Monoviikolla mukavaa talvilomailua

Talvilomaviikoille on yhteistyössä Merikarvian matkailun kanssa järjestetty erilaisia aktiviteetteja ja puuhaa koko perheelle.

RETKIOHJELMASSA
Perjantaina 19.2. ja 26.2. Opastettu kävelykierros ”Kruununnimismiehestä Koivuniemen Herraan”

Maatilamatkailu Koivuniemen Herra on muuttanut Harjun vanhalle, tarinoita huokuvalle maatilalle Merikarvian Tuorilan kylään. Alueella on ollut niin kruununnimismies Selanderin maatila, Merikarvian kunnan lastenkoti  kuin viihdekeskus Merikievari ja maahanmuuttajien hätämajoitustila. Näistä kaikista sekä maatilamatkailun uusista tuulista kuullaan mielenkiintoisen kävelyretken aikana. Ohjelma päättyy navetan vintin VinttiKalleria- näyttelytilaan.
Retki soveltuu aikuisille ja historiasta kiinnostuneille. Katso lisää ja varaa paikkasi verkkokaupasta.

Hypnoosin salat -pakohuone on nyt varattavissa verkkokaupassa. Kun fakta ja fiktio sekoittuvat, osaako sinun ryhmäsi ratkaista arvoitukset ja väistellä hypnoosin valtaa?

Sunnuntaina 21.2. klo 18-19.30 lyhtykelkkailu Piinukoskelle.

Yhteislähtö Kuninkaantien päästä, omat nuotioeväät ja lyhty mukaan. Merikarvian matkailu tuo paikalla potkukelkkoja myös lainattavaksi.

Maanantaina 22.2. klo 15 ja 17 lumikenkäretki Kalpakalla

Lumikenkäretki Merikarvian luonnossa. Ohjaajan opastuksella opit käyttämään lumikenkiä ja liikkumaan niillä erilaisissa maastoissa.

Säädetään lumikengät jokaiselle sopiviksi, harjoitellaan liikkumista lumikengillä erilaisissa maastoissa ja tehdään vajaan tunnin mittainen retki metsässä. Kalpakalla on grillikota, jossa voi retken päätteeksi nauttia omia eväitä ja grillailla. Katso lisää ja varaa paikkasi verkkokaupasta.

OMATOIMISEEN ULKOILUUN

Torstaisin ja sunnuntaisin klo 17-19 avantouintia Merrycampingillä
Pulahda avantoon ja nauti rantasaunan lämmöstä, 3 €/hlö. Merrycamping rantasauna, Palosaarentie 67.

Jäärata kelkoitteluun Krookanlahdella avataan loppuviikosta. Lähtöpisteet Krookan satamassa ja Merrycampingillä, jossa myös opastukset radalla liikkumiseen. Merikarvian matkailu ry:n potkukelkkoja lainattavissa Merrycampingin laiturirannasta. Liikkuminen jäällä omalla vastuulla. Krookanlahdelle ovat myös yksityiset tahot vetäneet hiihtolatuja.

Kalpakalla pulkkamäki ja hoidetut ladut sekä luistelujää alakoulun kentällä.

MAKUELÄMYKSISTÄ NAUTISKELUA

KOTILEIPURI ELINAN KAHVILAVAUNU Krookassa lauantaisin klo 10-14. Lisätietoja kahvila facebook-sivuilta.

VUODEN 2021 MONOLEIVOSTA SAA HERKKUPUODISTA! Lisätietoja kahvilan facebook-sivuilta.
Avoinna ti klo 10-18, ke-pe 10-17, la 10-14.

THE MERRY MONK monoravintola avoinna la-su klo 12-16. https://www.merrymonk.fi/