Kesän kulttuuritapahtumat Merikarvialla

Merikarvian kulttuurikesä on ollut tunnetusti vilkas ja erilaisia tapahtumia täynnä. Tulevaksi kesäksi Galleria Vanhan Savun lavalle on suunniteltu upeita esiintyjiä, mutta koronarajoitukset rajoittavat tapahtumien järjestämistä ja tekee niiden suunnittelusta haastavaa. Tällä hetkellä Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä suurin sallittu kokoontumisten osallistujamäärä sisätiloissa tai alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa Satakunnassa on 20 henkilöä. Määräys on voimassa Satakunnan kuntien alueella ajalla 12.5.– 25.5.2021. Uusia linjauksia odotetaan toukokuun lopulla ja tämän jälkeen voitaneen tehdä päätöksiä kesäkuunlopun ja heinäkuun tapahtumien suhteen.

Olemme joutuneet lykkäämään tapahtumien lipunmyynnin avaamista, jotta tietäisimme tarkemmin, voimmeko tapahtumia ylipäätään järjestää. Jo tässä kohtaa joudumme toteamaan, että kesäkuuksi suunniteltua JazzSea -tapahtumaa ei tulla järjestämään perjantaina 18.6. vaan tapahtuma siirtyy seuraavaan kesään 2022. Myöskin Laivaston soittokunnan konserttia tullaan siirtämään. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Galleria Vanha Savu avautuu kesänäyttelyineen yleisölle tiistaina 15.6. ja on avoinna aina 15.8. saakka päivittäin klo 11-17 (suljettu maanantaisin ja juhannuksena). Gallerian näyttelyissä turvavälejä pystytään hyvin pitämään ja tilassa on eri ovi sisään- ja uloskäynneille, joten risteävää kulkua ei synny.

Ilmoitamme verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme, kun päätöksiä tapahtumien järjestämisestä tehdään ja jos lipunmyynti voidaan avata kesän konsertteihin.

Aurinkoista kesänodotusta kaikille!

 

Lisätietoja:
Noora-Mari Iisakkala
Kehittämisasiantuntija / Merikarvian kunta
Puh. 0447246365