Viuluvirtuoosi OneViolinia kuullaan Krookassa lauantaina 3.7.

Krookan tapahtumakesä avataan tulevana lauantaina, kun Galleria Vanha Savun lavalle nousee Talent Suomi kilpailussa menestynyt viuluvirtuoosi OneViolin -Pekka Niemi.

Lippuja lauantain 3.7. konserttiin on vielä saatavilla verkkokaupasta kauppa.merikarvia.fi

ONEVIOLIN rikkoo musiikkityylien rajoja ja villitsee yleisönsä niin kotimaisten ja kansainvälisten hittien kuin Finlandian voimalla. Pekka Niemi (s. 1993) opiskeli neljä vuotta viulunsoittoa Lontoon maineikkaassa Royal College of Music -huippukonservatoriossa. Hän on soittanut myös muun muassa Jean Sibelius Orkesterissa, joka toimi nuorten lahjakkaiden musiikinharrastajien koulutusorkesterina vuosina 2007–2016. Helsinkiin muutettuaan hän aloitti opinnot myös Sibelius-Akatemian Arts Management -koulutusohjelmassa. Nuoresta iästään huolimatta Niemi on tehnyt taitavana viulistina, säveltäjänä, sovittajana ja tuottajana paljon kansainvälistä ja kotimaista yhteistyötä muun muassa Roope Salmisen, Junon ja JVG:n kanssa.

Musiikkivideosta Ruisrockin lavalle! Pekka Niemen Suomen valloitus kävi päivässä. Hän julkaisi kesällä 2019 videon JVG:n Frisbee-hitistä, ja jo tunnin päästä JVG julkaisi videon Instagram-tilillään. Seuraavana päivänä Niemi löysi itsensä Ruisrockin lavalta, JVG:n rinnalta. Sittemmin Niemi on esiintynyt myös muun muassa Flow-, Weekend- ja Blockfestivaaleilla. Talent Suomi toi ONEVIOLINin kaikkien suomalaisten sydämiin.

Fiilistele tästä ennen keikkaa!

Esityksen kesto noin 1h.
Liput 20€/hlö (sis. alv. 10%) Galleriasta tai suoraan verkkokaupasta kauppa.merikarvia.fi
Esiintymispaikkana Galleria Vanha Savu, Varvintie 15, Merikarvia.