”Local Evening” -paikallisuuden iltoja Krookassa

Merikarvian Krookan vierassatamassa vietetään perjantaina 16.7.2021 ”Local Evening” –paikallisuuden iltaa. Merikarvia-Siikaisten Kansalaisopiston opiskelijayhdistys järjestää Galleria Vanhassa Savussa Galleria Buffetin perjantaina 16.7.21. klo 16 – 18. Hinta 8 €  sis. runsaan salaatti-annoksen, kahvin ja pullan.

Ilta jatkuu Krookan vierassataman rannassa, kun The rooTS musisoi bluesia ja rockia klo 19-21. Vapaa pääsy. Nauti musiikista lähialueen terasseilla tai veneestä.

The rooTS kokoonpanossa esiintyvät merikarvialaistaustaiset ystävykset ja veljekset: RaunoTaipale (kitara), Jarkko Taipale (basso), Arto Taipale (rummut) sekä Ahti Setälä (kitara/laulu). Taipaleet ovat keskenään veljeksiä. Koko ryhmällä on kymmenien vuosien soittokokemus erilaisissa yhtyeissä.

The rooTS viihdyttää yleisöä Krookan vierassatamassa myös keskiviikkona 21.7. klo 19-21. Tällöinkin alueelle on vapaa pääsy ja musiikkista voi nauttia ranta-alueen terasseilla tai vierassataman laiturissa veneissä.