Venetsialaisviikonlopun tapahtumia Merikarvialla

Merikarvian kunta ja Merikarvian yrittäjät ovat käyneet keskustelua Lounais-Suomen aluehallintoviraston kanssa tulevaan venetsialaisviikonloppuun suunnitelluista tapahtumista.

Voimassa olevat koronarajoitukset ja terveysturvallisuussuunnitelmat huomioiden Merikarvian kunta ja Laivaston soittokunta tulee järjestämään ilmaiskonsertin Krookan merenrantanäyttämöllä perjantaina 27.8. klo 18.00. Kesäisen konsertin laulusolistina toimii monipuolinen taiteilija ja yleisön suosikki Pentti Hietanen, joka tulkitsee suurella tunteella viihteellistä ohjelmaa. Toisena solistina kuultava saksofonisti Perttu Nurkka tarjoaa viihdyttävän ja energisen Saxpackin, joka on itävaltalaisen Otto M. Schwarzin säveltämä teos. Yleisölle tapahtumaan on vapaa pääsy ja yleisöä otetaan katsomoon rajallisesti. Tapahtuma järjestetään säävarauksella, joten seuraattehan verkkosivujemme ja sosiaalisen median tiedotteitamme, mikäli joudumme huonon sään takia perumaan tilaisuuden.

Lauantaina 28.8. Merikarvian yrittäjät järjestävät perinteiset Yrittäjämarkkinat Merikarvian torilla klo 8-15. Elokuisessa illassa voi ilotulitusta tulla seuraamaan Krookanlahden rannoille klo 22.

Red Nose Company, kuva: Tero Ahonen

Lauantai-iltana 28.8. klo 19 on ohjelmassa myös kesän viimeinen tapahtuma Galleria Vanha Savussa, kun lavan valloittaa Red Nose Company esityksellään Juoksuhaudantie. Lippuja tapahtumaan on saatavilla verkkokaupastamme kauppa.merikarvia.fi. Huippukoomikot Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat kiertäneet Suomea vuodesta 2014 tällä kulttimaineeseen nousseella esityksellä. Juoksuhaudantie on hurmannut sekä kriitikot että monenikäiset yleisöt. Kari Hotakaisen Finlandia-palkittu romaani kertoo rakkaudesta, parisuhteesta ja suomalaisesta omakotitalounelmasta. Red Nose Companyn versiossa nousevat esiin tarinan kepeämmät sävyt. Tarinaa rytmittävät näyttelijöiden upeat tulkinnat rock-klassikoista: U2:sta Neil Youngiin ja Johnny Cashiin. Esityksen on ohjannut Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto.

 

Mikäli voimassa olevat koronarajoitukset tiukentuvat, tarkastelemme tilannetta uudelleen. Tulethan tapahtumiimme vain terveenä ja suosittelemme kaikille kasvomaskien käyttöä.