Avoin työpaikka: Palvelusihteeri kunnanvirastolle

Etsimme tiimiimme uutta palvelusihteeriä. Toimenkuvaan kuuluu asiakkaiden laskutusta, tuotemyyntiä, opastamista esim. Kela-palveluissa, rakennusvalvonnan lomakkeissa jne. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaspalvelumyönteistä, oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta monipuolisista toimistohallinnon tehtävistä. Kyky sopeutua vaihteleviin tehtäviin on eduksi. Olet vastuuntuntoinen, ratkaisukeskeinen ja sinulla on kehittävä työote.

Ennen kaikkea sinulla on positiivinen ja reipas asenne ja pystyt työskentelemään hektisessäkin työympäristössä. Olet joukkuehenkinen tiimipelaaja, mutta kykenet huolehtimaan myös itsenäisistä vastuista ja pystyt käsittelemään useita asioita samanaikaisesti. Tarvitset työssäsi tietoteknistä osaamista, mm. MS Office-ohjelmien sujuva käyttö, sekä suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Liitä hakemukseesi lista ohjelmistoista ja mahdollisista somealustoista, joiden käytön hallitset ja muut mahdolliset taidot, joista organisaatiollemme voisi olla hyötyä. Tehtävä on määräaikainen 6 kk – ja saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Hakemus pyydetään toimittamaan 22.10.2021 klo 16:00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi

Lisätiedot: hallintopäällikkö Sari Hatanpää – 044-7246301 sari.hatanpaa@merikarvia.fi