Merimessut Merikarvian jäähallissa

Merimessut Eumer Areenalla 8.7.2022 klo 12.00-18.00. Tule tapaamaan merikarvialaisia ja satakuntalaisia yrittäjiä. Musiikkia messuvieraille tarjoaa Duo Joonas Suokas & Jennika Vikman

Esittelijöinä muun muassa: Merikarvia-Siikaisten kansalaisopisto (työnäytöksiä), Merikarvian kunta, Merikarvian seurakunta, Merikarvian apteekki, Senior Shop Suomi, Merikarvian Kalakierros, Lumon parvekelasit, JH katot, Merikarvian VPK, Merikarvian Seudun Ampujat, Ollilan hunajatila, Kaislaniitto Ojansuu, Pitopalvelu Kati Laine, Alakarvian metsästysseura, Purolomat, NY-yritys, Eko pyykkää ny, Noormarkun sähkö-AV.tekniikka, Huoltoasema Seo, Merikarvian saunaputiikki, Retkikuva Petri Hakosalo, Kahvila Herkku Puoti, Ilona Deco, Raija Korpunen, Tukiranka ry, Paperisilppuri, Pauliina Heikkilä,  Onnen Laineet Oy.  Mukana jäätelöauto, grillivaunu