Merikarvia-Siikaisten kansalaisopiston syyslukukausi alkaa ma 12.9.2022

Valitse omat kurssisi ja ilmoittaudu jo!

Kansalaisopiston syyslukukausi alkaa ma 12.9.2022 ja ohjelma jaetaan julkisena tiedotteena jokaiseen kotiin ja yritykseen Merikarvian ja Siikaisten alueella elokuun puolenvälin tienoilla. Kurssitarjontamme on runsas ja valikoimassa on useita lyhytkursseja ja luentoja. Tule ja poimi omasi!

Uutuuskursseja muun muassa Kiehtova mehiläisten maailma, englantia Agatha Christien kanssa ja lasten sanataidekerho. Ilmoittautuminen on nyt auki kaikille syksyn kursseille, mihin pitää ilmoittautua. Kaikille aiemmin toimineille kursseille, kuten Kallen kuntoklubeihin ja lavikseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Aktiivikorttien myynti kunnanvirastolla alkaa 15.8.2022. Tule ja hanki omasi!

Ilmoittaudu tästä: https://opistopalvelut.fi/merikarvia/index.php