Rauhallista Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle 2024!

Joulun lähestyessä on mahdollisuus pysähtyä hetkeksi ja kiittää lähellä olevia. Me olemme olleet uskomattomia tänä vuonna – meidän työmme ja toimemme on tehnyt yhteisöstämme paremman paikan.

Joulu on erityistä aikaa, koska se tuo ajatuksiimme rauhan, rakkauden ja sen, kuinka tärkeää on olla yhdessä. Tänä jouluna me kaikki toivomme, että jokainen meistä saa aikaa rentoutua, nauttia ja olla kiitollinen niistä pienistä hetkistä, jotka tekevät elämästämme niin erityisen.
Tänä jouluna muistamme olla läsnä toisillemme ja levitämme sitä joulumieltä, joka tekee tästä ajasta niin taianomaista. Kun me kaikki toivomme, että joulunaika on täynnä naurua, lämpöä ja rakkautta, siitä tulee totta.
Toivottakaamme kaikki toisillemme rauhallista joulua ja paljon onnea tulevalle vuodelle 2024!
Lämpimin halauksin

Merikarvian kunta