Merikarvian kunta tarjoaa tänäkin vuonna mahtavia kesätyömahdollisuuksia vuosina 2002-2010 syntyneille merikarvialaisille nuorille

Hei sinä, merikarvialainen nuori – tuu töihin meidän tiimiin!

Merikarvian kunta tarjoaa tänäkin vuonna mahtavia kesätyömahdollisuuksia vuosina 2002-2010 syntyneille merikarvialaisille nuorille.

Kesätyöjakson pituus on enintään yksi kuukausi ja työaika 80-100 % työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesta työajasta hakijan toiveesta, Merikarvian kunnan työvoimatarpeesta ja tarkoitukseen osoitetusta määrärahasta riippuen.

Kesätyöpaikkojen hakuaika vuodelle 2024 päättyy perjantaina 29.3.2024 klo 15.30, johon mennessä hakemusten tulee olla toimitettu – hae kesätyöpaikkaa alla olevasta linkistä jos olet tulossa töihin kunnalle. Jos sinua kiinnostaa enemmän työ jossain yrityksessä, yhdistyksessä tai säätiössä – lue ohjeet alta ja/tai lähetä linkki työnantajalle. Hän voi hakea tukea sinun palkkaamiseesi. Huomaa, että nuorelle voidaan hyväksyä joko kesätyöpaikkatuki tai kunnan kesätyöpaikka, ei molempia.

Onnea työnhakuun!

 

Merikarvian kunta myöntää kesätyöpaikkatukea yrityksille ja yhteisöille vuonna 2024

Hei, yrittäjä tai yhdistystoimija! Jos sinulla olisi kesällä tarjota töitä, mutta tarvitsisit tukea palkkakustannuksiin – tämä viesti on sinua varten!

Merikarvian kunta tukee yrityksiä ja yhteisöjä merikarvialaisten nuorten työllistämisessä kesätöihin maksamalla niille erityistä työllistämistukea. Vuonna 2024 nuorten kesätyöllistäminen koskee vuosina 2002-2010 syntyneitä merikarvialaisia nuoria.

Yrityksille ja yhteisöille tarkoitettuun kesätyöpaikkatukeen on varattu 6 000 euron määräraha. Tukea maksetaan vuosina 2002-2010 syntyneiden merikarvialaisten nuorten työllistämiseen kesätöihin ajalla 1.6. – 31.8.2024. Työllistettävälle nuorelle voidaan hyväksyä joko kesätyöpaikkatuki tai kunnan kesätyöpaikka, ei molempia. Tukea ei myönnetä perheenjäsenille.

Tuki on 350 €/ 4 viikkoa tai 17,50 €/ päivä enintään 4 viikon ajalta/ henkilö. Tukea maksetaan vähintään kahden viikon ja enintään neljän viikon ajalta/työntekijä. Työaika on vähintään 6 tuntia/ päivä ja palkkaus työehtosopimuksen mukainen. Tukeen on oikeutettua kaksi (2) nuorta/ yritys tai yhteisö.

Tehdään yhdessä parempi tulevaisuus nuorille!

 

Jos tuli kysyttävää – etsitään ratkaisu yhdessä – soita!

Eetu Aaltonen
Hyvinvointipäällikkö
Puhelin: 044 7246 327
Sähköposti: eetu.aaltonen@merikarvia.fi

Sari Hatanpää
Hallintopäällikkö
Puhelin: 044 7246 301
Sähköposti: sari.hatanpaa@merikarvia.fi