Lomapaketit

Tule kokemaan Kummallisen kodikkaat talvipäivät Merikarvialle!

Ihan eri kuin kotona -lomaset

Ympärivuotiset maalaislomaset ovat rentouttavaa hauskanpitoa Merikarvian tapaan. Helposti varattavan lomapaketin ohjelmassa on tekemistä Merikarvian luonnon ja farmin maisemassa.

Hypnoosin salat -pakohuone

Tule kokemaan Merikarvian kotiseutumuseon uusi pakohuone, jonka kautta pääset tutustumaan paikallisiin kummallisuuksiin ja kuuluisuuksiin. Varaukset verkkokaupasta!

Opastettu kävelykierros

Maatilamatkailu Koivuniemen Herra on muuttanut Harjun vanhalle, tarinoita huokuvalle maatilalle Merikarvian Tuorilan kylään. Tule kulkemaan läpi tilan historian ”Kruununnimismiehestä Koivuniemen Herraan” -kävelykierrokselle.

Herkuttelua Krookan satamassa

The Merry Monk Gastropub Krookan satamassa on auki talvilomaviikolla: la 19.2. klo 12 – 20, su 20.2. klo 12 – 17, ke 23.2. ja to 24.2. klo 11-15, pe 25.2. klo 11 – 20, la 26.2. klo 12 -20 sekä su 27.2. klo 12-17.

Tervetuloa!

Aivan eskimona -kuivapuvuissa meren jäällä

Rentouttavaa ja lämmintä pelastuspukukelluntaa jäälauttojen seassa. Tule kokeilemaan! Tiedustelut Jaakko Ojamo puh. 044 560 3120

Merikarvianjoen rauhaa Rauhanlaaksossa

Tule Merikarvialle nauttimaan omatoimisesta talviliikunnasta ja luonnon rauhasta. Jokimökkien maisemassa virtaa Merikarvianjoki ja lähistöllä on valaistu hiihtolatu sekä luontopolku.

Pilkkijäille Laivamäenrantaan

Laivamäenrantaan mahtuu isompikin perhe nauttimaan talon vanhanajan tunnelmasta ja ulkosaunan lämmöstä. Pilkkijäille pääsee omasta rannasta ja valaistulle hiihtoladulle matkaa vain puoli kilometriä.

Lomailua Selkämeren rannalla

Aivan meren rannalta löytyy vaihtoehtoja niin pienille kuin isommillekkin perheille loman viettoon.

Talvilomalle Ainolaan!

Ainola tarjoaa tilat jopa 7-9 h:lön majoittumiseen. Tule nauttimaan omatoimisesta talvilomasta Merikarvialle. Valaistulle hiihtoladulle pääsee lähes Ainolan pihasta ja pilkkijäille on matkaa vain 1km.

Herkkupuodin Monoleivos 2022

Herkkupuodista makoisat herkutteluhetket talvilomaviikolla. Monoleivos kahvin, teen tai pillimehun kera 5 €.  Tämän vuoden mono-ukko -leivos maistuu varmaan sullekin.  Herkkupuoti on avoinna ti klo 10-18, ke-pe 10-17 ja la 10-14.