Lomapaketit

Tule kokemaan Kummallisen kodikkaat talvipäivät Merikarvialle!

Ihan eri kuin kotona -lomaset

Ympärivuotiset maalaislomaset ovat rentouttavaa hauskanpitoa Merikarvian tapaan. Helposti varattavan lomapaketin ohjelmassa on tekemistä Merikarvian luonnon ja farmin maisemassa.

Hypnoosin salat -pakohuone

Tule kokemaan Merikarvian kotiseutumuseon uusi pakohuone, jonka kautta pääset tutustumaan paikallisiin kummallisuuksiin ja kuuluisuuksiin. Varaukset verkkokaupasta!

Opastettu kävelykierros

Maatilamatkailu Koivuniemen Herra on muuttanut Harjun vanhalle, tarinoita huokuvalle maatilalle Merikarvian Tuorilan kylään. Tule kulkemaan läpi tilan historian ”Kruununnimismiehestä Koivuniemen Herraan” -kävelykierrokselle.

Herkuttelua Krookan satamassa

The Merry Monk Gastropub Krookan satamassa on auki talvilomaviikolla: 20.-21.2. klo 12-16 sekä 27.-28.2. klo 12-16.

Aivan eskimona -kuivapuvuissa meren jäällä

Rentouttavaa ja lämmintä pelastuspukukelluntaa jäälauttojen seassa. Tule kokeilemaan! Tiedustelut Jaakko Ojamo puh. 0445603120

Merikarvianjoen rauhaa Rauhanlaaksossa

Tule Merikarvialle nauttimaan omatoimisesta talviliikunnasta ja luonnon rauhasta. Jokimökkien maisemassa virtaa Merikarvianjoki ja ähistöllä on valaistu hiihtolatu ja luontopolku.

Pilkkijäille Laivamäenrantaan

Laivamäenrantaan mahtuu isompikin perhe nauttimaan talon vanhanajan tunnelmasta ja lämpimistä ulkosaunan lämmöistä. Pilkkijäille pääsee omasta rannasta ja valaistulle hiihtoladulle matkaa vain 0,5km.

Lomailua Selkämeren rannalla

Aivan meren rannalta löytyy vaihtoehtoja niin pienille kuin isommillekkin perheille loman viettoon.

Talvilomalle Ainolaan!

Ainola tarjoaa tilat jopa 7-9hlö majoittumiseen. Tule nauttimaan omatoimisesta talvilomasta Merikarvialle. Valaistulle hiihtoladulle pääsee lähes Ainolan pihasta ja pilkkijäillekkin matkaa vain 1km.

HERKKUPUODIN MONOLEIVOS 2021!

Herkkupuodista makoisat herkutteluhetket talvilomaviikolla. Monoleivos kahvin, teen tai pillimehun kera 5€. Tänä vuonna leivos pitää sisällään valkosuklaata ja suolakinuskia. Herkkupuoti avoinna ti klo 10-18, ke-pe 10-17 ja la 10-14.