Avoimet työpaikat

Palvelusihteeri

Etsimme tiimiimme uutta palvelusihteeriä. Toimenkuvaan kuuluu asiakkaiden laskutusta, tuotemyyntiä, opastamista esim. Kela-palveluissa, rakennusvalvonnan lomakkeissa jne. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaspalvelumyönteistä, oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä sekä kokemusta monipuolisista toimistohallinnon tehtävistä. Kyky sopeutua vaihteleviin tehtäviin on eduksi. Olet vastuuntuntoinen, ratkaisukeskeinen ja sinulla on kehittävä työote.

Ennen kaikkea sinulla on positiivinen ja reipas asenne ja pystyt työskentelemään hektisessäkin työympäristössä. Olet joukkuehenkinen tiimipelaaja, mutta kykenet huolehtimaan myös itsenäisistä vastuista ja pystyt käsittelemään useita asioita samanaikaisesti. Tarvitset työssäsi tietoteknistä osaamista, mm. MS Office-ohjelmien sujuva käyttö, sekä suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Liitä hakemukseesi lista ohjelmistoista ja mahdollisista somealustoista, joiden käytön hallitset ja muut mahdolliset taidot, joista organisaatiollemme voisi olla hyötyä. Tehtävä on määräaikainen 6 kk – ja saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Hakemus pyydetään toimittamaan 22.10.2021 klo 16:00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi 

Lisätiedot: hallintopäällikkö Sari Hatanpää – 044-7246301 sari.hatanpaa@merikarvia.fi

Laitoshuoltajan sijaisuus

Merikarvian kunnassa on haettavana määräaikainen laitoshuoltajan sijaisuus. Työpisteinä ovat Kiilarinteen palveluasumisen osastot ja koulukeskus. Sijaisuus on ajalla 15.11.2021-30.6.2022, toimen tehtäväkohtainen palkka on 1948,35€.

Hakemukset on toimitettava 26.10.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekryyn (www.kuntarekry.fi).

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Ritva Myllyviita, puh. 044 7246 392.

Tekninen työntekijä

Merikarvian kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi  kaksi toistaiseksi voimassa olevan teknisen työntekijän palvelussuhdetta.

Teknisen työntekijän tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta. Tehtävään voidaan vaihtoehtoisesti valita henkilö myös oppisopimuskoulutettavaksi. Mahdollisen koulutuksen ajan palvelussuhde on määräaikainen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään b-luokan ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä osallistumista varallaoloon. Lisäksi valitun edellytetään osallistuvan palotoimeen työaikana. Palkkaus määräytyy TS:n mukaan. Työ alkaa  sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset opiskelu- ja työtodistuksineen pyydetään osoittamaan tekniselle lautakunnalle 3.11.2021 klo 15.30 mennessä. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.  Tehtävä täytetään 4 kk koeajalla.

Tiedustelut tekninen johtaja Kari Pitkäranta puh. 044 7246 342, kari.pitkaranta@merikarvia.fi