Juhlat ja kokoukset

Järjestä Merikarvialla ikimuistoinen juhla-, kokous- tai tapahtumapäivä. Juhlia voit viettää luonnonhelmassa tulistelle Riihikodalla tai kravatit kaulassa SeaPanoramalla merimaisemissa. Jokainen juhla on uniikki, valitse itsellesi sopiva tapahtumatila alla olevista vaihtoehdoista.

Merikarvian Mieslaulajaintalo

Antintie 42, Merikarvia
Tiedustelut: Pertti Vähätalo, 040 0532 564

Merikarvian mieslaulajat vuokraa arvokasta, yli satavuotiasta taloaan juhlien, kokousten ja muiden tilaisuuksien pitopaikaksi. Käytössä on 200 hengen juhlasali sekä nykyaikainen keittiö.

Kuvaskankaan kylätalo

Vaasantie 2307, Kuvaskangas
Tiedustelut: 045 6657 675

Kasitien varrella on mainiot juhlatilat 150 hengelle. Kesäaikaan käytössä on myös juhlateltta ja talossa on ilmastointi. Hyvin varustellussa keittiössä voi valmistaa ruokaa ja kaiken kruunaa talon tunnelma. Kuvaskankaalla on Suomen lyhin jalkakäytävä ja se sijaitsee kylätalon vieressä.

Koivuniemen Herran farmin kokoustilat

Koivuniemen Herran farmilta löytyy monipuolisesti kokoustiloja niin isolle kuin pienemmällekin väelle.

Päätalossa ja Messunavetassa on useampi kokoustila ja Suolammella yksi kokoustila.

Koivuniemen Herran farmin Messunavetta palvelee tapahtumajärjestäjiä ympäri vuoden. Suurten sisätilojen lisäksi samasta pihapiiristä löydät mm. landeteemapuiston aktiviteetteineen, majoitustilat hotellissa, hostellissa ja leiritalossa sekä ravintola- ja kahvilapalvelut.

Koivuniemen farmilta saa moneen tarpeeseen muokattavat kokouspaketit.

Eumerin kokoustilat

Veden äärellä olevat kokoustilat soveltuvat pienryhmien kokouksista aina luentojen, tapahtumien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa tiloissa on tietoliikenneyhteys, dataprojektori tai näyttö. Olipa kyseessä sitten pienen porukan pikkujoulut taikka 150 hlön Tyky-päivä niin kaikki onnistuu. Eumer järjestää kokoukset ja työhyvinvointitapahtumat yhteistyökumppaneiden kanssa myös isommille porukoille.

Onnen Laineiden juhlatilat

Harvalantie 340, Tuorila
Tiedustelut: 044 9733 338

Onnen Laineilla on kesäaikaan vuokrattavana kaksi juhlatilaa sekä kota. Juhlatiloissa on käytössä kaksi huussirakennusta ja kesän 2022 aikana valmistuu erillinen nykyaikainen WC- ja suihkurakennus.

Korsutupa

Antintie 23, Merikarvia
Tiedustelut: Heikki Moilanen, 040 5365 905

Merikarvian Korsutupa on rakennettu Veteraanipuistoon Merikarvianjoen rannalle. Osittain maan alle tehty rakennus välittää korutonta sota-ajan tunnelmaa. Korsumuseossa on esillä sodanaikaista esineistöä ja juhlatilassa voi järjestää erilaisia tilaisuuksia. Korsutuvan juhlatilassa on pöytäpaikat 50 hengelle. Jakelukeittiö on varustettu nykyvaatimusten mukaisesti. Kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy. 

Merikarvian jäähalli

Taidontie 2, Merikarvia
Tiedustelut: Eetu Aaltonen, 044 7246 327
eetu.aaltonen@merikarvia.fi

Merikarvian jäähallilla järjestetään jääleirejä useiden vuosien kokemuksella. Merikarvialla ovat leireilleet niin jääkiekkojoukkueet kuin muodostelma- ja taitoluisteluseuratkin.

Merikarvian jäähalli tekee myös tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, joten myös erilaiset yritysten tyky-päivät onnistuvat ja näin luistelun ympärille saa paljon muutakin toimintaa. Jäähalli on toiminut myös erilaisissa tapahtumissa tapahtumatilana.

Honkajärven kylätalo

Honkatupa, Honkajärventie 30, Kuvaskangas
Tiedustelut: Marika Uimaluoto, 040 0515 547

Kylän toiminnan keskeisimpänä paikkana on Honkatupa, entinen Honkajärven koulu. Vuonna 1982 vanha koulurakennus kunnostettiin koko kylän voimin ja nykyään se toimii kylän yhteisten toimintojen ja harrastusten sekä juhlien keskipisteenä, kylätalona.

Krookan merenrantanäyttämö

Suulintie, Merikarvia
Tiedustelut: 044 9817 401
info@merrymonk.fi

Krookan merenrantanäyttämöllä ovat esiintynyt mm. Varusmies- ja Laivaston soittokunta ja muutama hääparikin on näyttämöllä vihitty. Krookan merenrantanäyttämö on Merikarvian kunnan omistuksessa, mutta The Merry Monk Gastropub ravintolan kautta voit tiedustella katsomon käytöstä juhliisi.