Terve ruoka -messut

6-7.4.2024 • Koivuniemen Herran Farmi

Tule seuraamaan meitä sosiaalisen median kanaviimme facebookiin ja instagramiin. Päivitämme tälle sivustolle tulevien messujen ohjelmia ja aikatauluja.  Terve ruoka -messut järjestetään MTK-Merikarvia ry:n, Merikarvian kunnan, Merikarvian lukion sekä Koivuniemen Herran Farmin kanssa yhteistyössä.

LIPUT

Messulipun hinta on aikuisilta 10€ ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät maksutta sisään. Merikarvialaiset nuoret pääsevät sisään Nuorisopassilla. Messulippu on voimassa koko viikonlopun ajan. Messuliput hankit helpoiten verkkokaupasta ja samalla nopeutat asiointia messuille saavuttaessa. Lippuja voi ostaa myös käteisellä ja kortilla messunavetan sisäänkäynnissä.

Verkkokauppa aukeaa lähempänä messuja!

Ryhmätarjous
Kun ryhmän koko on vähintään 10 henkeä, messulipun hinta on 8€/hlö (norm. 10€/hlö). Ryhmien tulee ilmoittautua etukäteen osoitteeseen visit.merikarvia@merikarvia.fi

NÄYTTEILLEASETTAJAT 2024

Näytteilleasettajia päivitetään…

MESSUILLA NAUTITAAN LÄHIRUOKAA

Tulevan kevään 2024 Terve ruoka -messuilla nautitaan riistasta ja metsänantimista. Messuilla on mahdollisuus edulliseen keittoruokailuun, jonka järjestää paikallinen metsästysseura. Ryhmille keittoruokailu on varattavissa etukäteen. Lisätietoja tulossa lähempänä.

TERVE RUOKA -MESSUJEN SPONSORI

Terve ruoka -messujen yhteistyökumppanina toimii jo toista vuotta peräkkäin Ravintorengas Oy. Siikaisista Hirvijärven kylältä tulevalla Ravintorenkaan Karin Havupuu-uutejuomalla on pitkät perinteet ja sitä on valmistettu jo vuodesta 1975 lähtien. Havupuu-uutejuoma on valmistettu nuorten luomumäntyjen kuoresta ja nilasta, ja elimistö saa siitä runsaasti ravinteita ja antioksidantteja. Tutustu Havupuu-uutejuomaan!

KOIVUNIEMEN HERRAN FARMI

Terve ruoka -messut järjestetään idyllisellä Koivuniemen Herran Farmilla. Messujen varsinaisen näyttelyalueen löydät Messunavetasta, joka luo tunnelmalliset puitteet kotimaisen ruuan juhlalle. Tapahtumatila on legendaarinen vanha tanssivintti, Merikievari, jossa moni on laittanut jalalla koreasti jo menneinä vuosikymmeninä.

Lisätietoja www.koivuniemenherra.fi