Ostokset

K-Market Merikarvia

Täyden palvelun kauppa, jonka valikoima joustaa asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Palvelutiskistä saat tuoreet lihat, kalat ja salaatit sekä kotiruokaa suoraan pöytään kuutena päivänä viikossa. Viihtyisä kahvilapiste, laajat Veikkauksen palvelut, kalastusluvat ja Pingviini-jäätelökioski. Kahvimyllyllä pyöräytät aromikkaan kahvin suoraan pavuista. Verkkokauppa nouto- ja kotiinkuljetuspalvelulla.

S-Market Merikarvia

S-market Merikarvia sijaitsee aivan Merikarvian keskustassa kirkkoa vastapäätä. S-market Merikarvialla on laajat ja edulliset valikoimat.

Merikarvian apteekki

Merikarvian apteekki on luotettava, palveleva, asiantunteva, iloinen ja laadukkaaseen asiakaspalveluun panostava lähiapteekki, johon jokainen on sydämellisesti tervetullut.

Tepe paino – Tepe puoti

Tepeltä löydät melkein mitä vaan!

Kristan kirppis ja lahjatavarapuoti

Kirpputori Merikarvian keskustassa. Varaa meiltä oma myyntipaikkasi viikoksi tai kahdeksi!

Eumer Fishing Center

Eumerin tehtaanmyymälä palvelee ympäri vuoden arkisin 9-16 (toukokuusta lokakuuhun myös lauantaisin klo 10-14), henkilökunnan ollessa paikalla pääset ostoksille myös muina aikoina.

Kalaliike Eljas Santa

Kalaliike hankkii paikallisilta kalastajilta lähiseudun siiat, ahvenet ja kuhat, omaan rantaan saapuu myös silakka. Villilohi on odotettu saalis, sillä pyyntikausi on lyhyt ja tarkoin lailla säädelty. Kalaliike Eljas Sannan kolmas sukupolvi toivottaa tervetulleeksi kalaostoksille yksin, kaksin tai vaikka työpaikkaryhmän kanssa.

Pooki design

Paikallisesti tuotteita myyvät mm. K-Market Merikarvia, Krookan Plassi, Lankosken Köffi, Lankosken Mylly sekä Kasalan kalakahvila.