MAJOITU

Kartalla pääset tutustumaan majoituskohteisiin. Alavalikoista voit valita itsellesi sopivimman majoituksen. Tervetuloa Merikarvialle!

Mökit

Merrycamping -mökit

Palosaarentie 67, Merikarvia

Merrycamping -leirintäalue
merrycamping.fi
Varaukset verkkokaupasta
+358 (0)400 719 589
info@merrycamping.fi
Facebook Instagram

Lisätietoja

Merry Camping -leirintäalue sijaitsee Merikarvialla Brändöön saarella, vain n. 3 km Merikarvian keskustasta. Ympärivuotisissa mökeissä on kaikki mukavuudet, joita tarvitset virkistävään mökkilomaan. Takka, sauna ja hyvin varusteltu keittiö kuuluvat jokaiseen mökkiin. Merrycamping-mökit ovat yksityisen omistamia ja siksi hieman erilaisia ja eri kokoisia, neljän hengen mökistä kymmenen hengen suureen huvilaan.

Rauhanlaakson jokimökit

Antintie 81, MerikarviaKatso kartalla

rauhanlaakso.fi
Varaukset verkkokaupasta
+358 (0)400 318 398
info@rauhanlaakso.fi
Facebook

Lisätietoja

Jokimökit ovat Merikarvianjoen rannalla, jossa on loistavat kalastusmahdollisuudet. Suomalaiseen luontoon pääsee tutustumaan 2,7 km:n luontopolulla, joka on opastettu päätalolta. Molemmista kohteista löytyy oma keittiö, wc ja suihku. Lisäksi mökeillä pääsee perinteiseen puulämmitteiseen saunaan. Pihapiiristä löytyy grillikota.

Niittyniemen Lomamökit

Niittyniementie 62, 29900 MerikarviaKatso kartalla

Kati Niittyniemi
050 468 7557
niittyniemi.fi
Facebook

Lisätietoja

Ympärivuotista majoitusta Merikarvianjoen rannalla Puukoskella. Kaksi mukavuuksin varusteltua lomamökkiä rauhallisessa sijainnissa kosken kupeessa.

Purolomat

Kuninkaantie 101, 29900 MerikarviaKatso kartalla

Juho Mäkipuro
041 4666 774
juho@purolomat.net
purolomat.net
Varaukset verkkokaupasta
Facebook

Lisätietoja

Mökkejä joen varrella ja Ourassa.

Ouran mökki: Koe meritunnelmaa Pihlajalinskerin saaressa.
Kuninkaan maja: Perinnemaisemassa Kuninkaantiellä
Jokimökki: Kalastajan unelma kolmisen kilometriä keskustasta.

Jokimökki Vesterbacka

Sähkötehtaantie 87, MerikarviaKatso kartalla

Marja Vesterbacka
040 561 4580
marja.vesterbacka@netti.fi
vesterbacka.nettisivu.org

 

Lisätietoja

Jokimökki sijaitsee aivan Purupakan kupeessa, jossa on yleinen uimaranta ja retkeilyreitti riippusiltoineen. Purupakka on myös rauhallinen kalastuspaikka.

Jokimökille voit saapua isommallakin ryhmällä, voit tulla myös pienemmällä porukalla ja vuokrata vain tarvitsemasi majoitustilat. Mökillä on vain yksi porukka kerrallaan eli 1-8 henkilöä ja muita asiakkaita ei samaan aikaan ole, joten voit viettää aikaa kavereiden kanssa omassa rauhassa.

Pekka Heikkilän lohimökit

29790 Tuorila

Tiedustelut: Pekka Heikkilä, p. 02 551 3182

B&B, hostellit ja hotellit

Majatalo Merikarvia

Kaasmannintie 14, 29900 MerikarviaKatso kartalla

Susanna Österby, Antti Österby
050 533 7836
vanhaheikkila@gmail.com
majatalomerikarvia.com
Facebook  Instagram

Lisätietoja

Majoitu mukavasti maalaisromanttisessa majatalossa Merikarvian keskustassa, lähellä Merikarvianjokea. B&B majoitusta 2-6 hlö huoneissa.

Koivuniemen Herran Farmi, maatilamajoitus

Harjuntie 28, Tuorila, MerikarviaKatso kartalla

Lisätietoja

Koivuniemen Herran farmilla rentouttava ilmapiiri sekä tarinaa huokuva maalaispiha tekevät pienestä lomasta ison virkistyksen. Meillä voit majoittua mukavasti maalaishotellin kamareissa tai jykevien kiviseinien hostellihuoneissa. Majoitusta isoillekin porukoille tarjoa leiritalo Väentupa. Kaikkeen majoitukseen sisältyy mahdollisuus osallistua eläinten aamuhoitoihin yhdessä talon väen kanssa.

Majoitusvaihtoehdot:
maalaishotelli Hanna & Magnus
hostelli Vanha Navetta
leiritalo Väentupa

Eumer lodge

Kalkuttaantie 10, MerikarviaKatso kartalla

Lisätietoja

Eumer lodge on vuokrattavissa joko koko rakennus mökkinä tai osa huoneista aamiaismajoituksella. Vanhaan sahaan rakennetuista tiloista löytyy ruokailusali noin 30 henkilölle sekä majoitustilat jopa 40 henkilölle (12 majoitushuonetta, 2-4hh).

Eumer lodge on 1906 rakennetusta sahasta entisöity rakennus, jonka alta virtaa edelleenkin joki. Illan tullen voit avata ikkunan ja nukahtaa kosken kuohuja kuunnellen. Eumer Fishing Center tarjoaa laadukasta lodgemajoitusta, joko aamupalalla tai ilman ympäri vuoden, yksittäisestä matkailijasta aina suurempiin ryhmiin asti. Tervetuloa!

Kortteeri Oiva

Kärmesniementie 20, Merikarvia

Katariina Ruissalo ja Karoliina Hakala
(02) 551 4191
lankoski.com
Facebook  Instagram

Lisätietoja

Kortteeri Oivan kammareissa majoitut mukavasti. B&B-tyyppistä majoitusta. Oivan sauna kätkee sisäänsä pehmeänsamettiset löylyt.

Kortteeri Oivan talo on ollut läheisen voimalaitoksen työväen asuntona ja se on kunnostettu majoituskäyttöön vuonna 2001. Talvilämpimään kortteeriin voi majoittua ympäri vuoden. Oiva koostuu neljästä kahden hengen huoneesta ja isosta, yhteisestä seurustelutilasta.