Aktiviteetit

Elämykset odottavat Sinua Merikarvian aalloilla, kivikoissa ja karikoissa, metsissä ja pelloilla.

Hypnoosin salat -pakohuonepeli

Kun fakta ja fiktio sekoittuvat, pystytkö sinä vastustamaan hypnoosin valtaa? Merikarvian kotiseutumuseon pakohuonepeli vie ryhmäsi tutustumaan kummallisen kodikkaisiin hahmoihin.

Paintball -värikuula pelit

Vietä elämyksellinen päivä ystävien tai vaikka työporukan kesken värikuulasotaa pelaten. Täsmäammuntana se on erinomainen ohjelmanumero esimerkiksi lasten synttäreille!

Varaukset Paintball Niittyniemi puh. 050 4687557

Melontaa Merikarvianjoella

Purolomat järjestävät ohjattuja melontaretkiä Merikarvianjoella ja vuokraavat kanootteja myös omatoimiretkille.

Koko perheen maatila

Koivuniemen Herran MuuMaa-farmilla koet maatilameininkiä. Pistäydy päiväseltään landehommissa tai nauti maatilalomasta Merikarvian tapaan.

Kalastusretkiä merellä ja joella

Eumer Fishing Finlandin kalastusoppaat vievät sinut uuden äärelle oppimaan pilkkimisen, jigauksen, Spintube-kalastuksen, siianonginnan tai perinteisen perhokalastuksen saloja.  Anna Ahdin yllättää ja poista kiireesi hetkeksi.

Kalastajainseurat myyvät kalastuslupia merelle. Kalastusalueet löytyvät tästä kartasta: virkistyskalastusalueet ja meriluvat 2021

 

Ratsastusta ja hevostelua maalaismaisemissa

Viikilän hevostila tarjoaa yksityisiä ratsastustunteja sekä ryhmille hevoskärryretkiä luontoon. Viikilän tallilla voit viettää retkipäivän, mihin sisältyy ratsastusta, ajelua joko kärryillä tai reellä, hevosten hoitamista sekä ruokailu.

Luonto lähellä Merikarvialla

Luontopolut vievät seikkailulle Merikarvian monille koskille sekä meren ja joen rantaan. Kalastus Merikarvianjoen koskipaikoilla onnistuu melkein vuoden ympäri. Laavut tarjoavat suojaa ja ruokailupaikan omille eväille.

Lisätietoja

Katso: VAPAA-AIKA JA HYVINVOINTI/Liikunta/Ulkoilu ja retkeily

www.merikarvianjoki.fi

jokiluvat.merikarvianjoki.fi

info@merikarvianjoki.fi