Näytteilleasettajille

Terve ruoka -messut 1.-2.4.2023 Merikarvialla

Lähiruokaa suoraan tuottajalta suomalaisen ruokapöytään!

TALVIPORKKANA! - Myyntipaikkoja etuhintaan

Terve ruoka -messut järjestetään Merikarvialla huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna, 1.-2.4.2023. Näytteilleasettajien paikkojen myynti on parhaillaan käynnissä, ja alkavan talven kunniaksi haluammekin tarjota teille TALVIPORKKANANA ennakkovaraajille myyntipaikkoja etuhinnalla! Tarjous on lunastettavissa vain varaamalla myyntipaikan 31.1.2023 mennessä, mikäli paikkoja niin pitkälle riittää.

TALVIPORKKANA

Messupaikka etuhintaan 200€ (alv. 0%). Norm. hinta 250€.

Ennakkovaraajan talviporkkanaetu koskee näytteilleasettajapaikkoja, jotka sijaitsevat Messunavetan yläkerrassa. Yläkerta toimii messujen päänäyttelytilana ja myös ohjelmalava sijaitsee täällä. Etuhinta koskee myös ulkoaluetta.

Talviporkkanatarjous on voimassa vain tammikuun loppuun. Paikkoja kuitenkin myydään koko ajan, joten suosittelemme nopeita päätöksiä, sillä paikkoja on kuitenkin rajoitettu määrä. Talviporkkana koskee automaattisesti myös jo aiemmin paikkansa varmistaneita.

Miten varaan paikan?  

Ota yhteyttä visit.merikarvia@merikarvia.fi tai numeroon 0447246440, niin pistetään teidän paikka varaukseen!

Miksi Terve ruoka –messut?

Messut toimivat pientuottajille uutena myyntiväylänä suoraan kuluttajalle. Keskeisenä ajatuksena onkin toimia ponnistusalustana elintarviketuotteiden tuottajille ja jatkojalostajille, joille oikeanlaisten myyntikanavien löytäminen voi olla hankalaa. Tapahtuma yhdistää eri toimijat myös verkostoitumaan ja löytämään uusia kumppanuuksia toisista messuille osallistuvista yrityksistä.

Terve Ruoka -messujen tavoitteena on tuoda esiin kotimaisen ruoantuotannon laatua ja edistää sen hyödyntämistä perheiden jokapäiväisessä ruoanlaitossa. Messukävijä pääsee päivien aikana tutustumaan lähialueen ruoantuottajiin, kun ruoka tuodaan messuilla suoraan ”pellosta pöytään” messukävijän ruokakassiin.

Terve ruoka -messut nimensä mukaisesti tervehtii kotimaista ruokaa ja sen tuottajaa. Tapahtuman nimi kuvastaa myös kotimaista, puhdasta ja eettisesti tuotettua ruokaa. Kantavana teema on ajatus siitä, että suomalaisen ruoka tehdään Suomessa.

Hinnat

Terve ruoka –messujen messutilana toimii Koivuniemen Herran Farmin Messunavetta (entinen tanssipaikka Merikievari). Myyntiosastojen paikkoja myydään sekä ala- ja yläkerrasta sekä myyntivaunuille ja teltoille on varattu paikkoja ulkoa.

Osaston hintaan sisältyy:

  • näyttelytila
  • pöytä mustalla pöytäliinalla
  • perusvalaistus
  • somepostaus Terveruoka –messujen sosiaalisen median kanaviin
  • sisäänpääsy max. 4 henkilölle ns. näytteilleasettajanpassi

HINNAT
Sisämyyntipaikat:

  • Paikat nro 1-9 à hinta 150 €
  • Paikat nro 10-14, 20-22 à hinta 110 €
  • Paikat nro 23-51 TALVIPORKKANA -etuhinta 200€, etuhinta voimassa 31.1.2023 mennessä tehtyihin paikkavarauksiin. Norm. à hinta 250 €

Ulkomyyntipaikat:

  • teltta 4×4 m
  • myyntivaunu max pituus 7 m

TALVIPORKKANA -etuhinta 200€, etuhinta voimassa 31.1.2023 mennessä tehtyihin paikkavarauksiin. Norm. à hinta 250 €. Hinnat 0% alv. Alv 24% lisätään.

Lisäpöytä mustalla liinalla 12€. Varaathan lisäpöydät ennakkoon.

Sähköt lisämaksusta valovirta 25€ (alv. 0%) ja voimavirta 49€ (alv. 0%) ennakkotilauksella.

Näytteilleasettajien myyntipaikat, yhteyshenkilö:

Terve ruoka –messut messukoordinaattori
Marianne Hakala, puh, 044 7246 440 • marianne.hakala@merikarvia.fi

Messukartta

Terve ruoka -messut messukartta

Terve ruoka -messut messukartta [pdf]

Ohjelma

Keväällä 2022 messuilla ohjelmassa oli nuorten kokkisota, paneelikeskustelua ja luentoja. Tulevan vuoden messuohjelmaa päivittyy talven aikana.

Saapuminen ja pysäköinti

Terve ruoka –messut
Koivuniemen Herran Farmi
Harjuntie 28, 29900 Merikarvia

Terve ruoka -messut järjestetään Merikarvialla, Pohjois-Satakunnassa. Sekä näytteilleasettajien että messukävijöiden on helppo saapua messuille omalla autolla, sillä Koivuniemen Herran Farmi sijaitsee valtatie 8 varrella. Parkkialueet löytyvät aivan Messunavetan välittömästä läheisyydestä.

Aikataulu

Messut ovat  avoinna yleisölle lauantaina ja sunnuntaina 1.-2.4.2023 klo 11-17 välisenä aikana. Myyntipöydän pystytyksen ja muut valmistelutyöt voi aloittaa perjantaina 31.3.2023 klo 16-20, lauantaina ja sunnuntaina klo 7 alkaen. Messuosaston on oltava valmiina tapahtumapäivinä klo 10.30 mennessä.

Messuosaston purkamisen saa aloittaa vasta sunnuntaina messujen päätyttyä klo 17.

Majoitus

Merikarvialta löytyy runsaasti eri hintaisia majoitusvaihtoehtoja hotelleista mökkeihin ja leirintäalueisiin.

Koivuniemen Herran Farmi on varannut näytteilleasettajille Leiriväentuvan, josta voi varata huoneen 1-2 hengelle tai isommalle porukalle. Näytteilleasettajille tulossa messutarjous majoituksesta.

Lisätietoja Merikarvian majoituksista: www.merikarvia.fi ja verkkokaupasta kauppa.merikarvia.fi

 

Markkinointi

Yhdessä teemme onnistuneen tapahtuman! Yrityksenne omat kanavat ovat oivallinen paikka kertoa asiakkaillenne osallistumisestanne tapahtumaan. Tulemme kevään aikana tallentamaan valmista markkinointimateriaalia tänne näytteilleasettajien vapaasti käytettäväksi.

Seuraa meitä somessa! @terveruokamessut

Messujen markkinointia tehdään laajasti tienvarsimainontana, printti- ja digimainontana sekä tapahtuman sosiaalisen median kanavissa.

Yhteystiedot

Kumppanuudet, markkinointi, projektinvetäjä
Noora-Mari Iisakkala, Merikarvian kunta, puh. 044 7246365 • noora-mari.iisakkala@merikarvia.fi

Terve ruoka –messut hanketyöntekijä
Marianne Hakala, puh, 044 7246 440 • marianne.hakala@merikarvia.fi

MTK-Merikarvia toiminnanjohtaja
Milla Ruuhikorpi, MTK-Merikarvia, puh. 050 3292140 • milla.ruuhikorpi@live.fi