Arkisto ja kirjaamo

Merikarvian kunnan keskusarkistotilat ja kirjaamo sijaitsevat kunnanvirastolla. Keskusarkisto vastaanottaa ja säilyttää pitkään ja pysyvästi säilytettävät aineistot, joita ovat esimerkiksi pöytäkirjat. Kirjaamoon voi tuoda hakemuksia, aloitteita ja muita kuntalaisten asiakirjoja.

Arkiston tehtävänä on

  • varmistaa asiakirjojen käytettävyys ja säilyminen
  • huolehtia asiakirjoihin liittyvästä tietopalvelusta
  • määritellä asiakirjojen säilytysarvo
  • hävittää tarpeeton aineisto

Asiakirjojen julkisuutta ja käyttöä rajoittaa julkisuuslaki, henkilötietolaki ja muutamat muut erityislait. Asiakirjojen käytössä noudatetaan yleisten asiakirjojen käsittelystä annettuja ohjeita.

Arkiston tietopalvelu palvelee kuntalaisia, kunnan henkilökuntaa, tutkijoita, yrityksiä, yhteisöjä ja muita asiakkaita. Hallintosihteeri on tavoitettavissa virka-aikoina.

Kirjaamo

Kirjaamoon voi tuoda hakemuksia, aloitteita ja muita kuntalaisten asiakirjoja. Kirjaamosta voi kysellä asioiden käsittelyn vaiheesta ja kysyä valmistelevaa henkilöä. Kirjaamosta voi pyytää myös asiakirjoja nähtäväksi.

Asiakirjoja voi jättää vastaanottajan nimellä varustetussa kirjekuoressa kunnanviraston ulkopuolella olevaan postilaatikkoon tai infoon.

Kirjaamo

Kauppatie 40, 29900 MerikarviaKatso kartalla

Kirjaamon käyntiosoite:
Kunnanvirasto
Kauppatie 40, 29900 MERIKARVIA

Kirjaamon postiosoite:
Merikarvian kunta
Kauppatie 40, 29900 MERIKARVIA

Sähköposti: kirjaamo@merikarvia.fi

Avoinna:

  • arkisin klo 8.00–15:30
  • viikonloppuisin suljettu

Lisätietoja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie urna ut venenatis hendrerit. Duis scelerisque dapibus ante. Nunc gravida arcu vitae enim commodo luctus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sed in leo vel enim dignissim scelerisque. Ut cursus a ligula vel sagittis.

Ut iaculis nisi sit amet tincidunt tempor. Etiam a magna elementum, elementum lacus vel, egestas odio. Nunc risus orci, vestibulum nec mi quis, semper rhoncus ipsum. Maecenas semper tristique dui, ac semper lacus vestibulum nec.

In at neque cursus, ultrices lacus ut, bibendum quam. Donec id orci sit amet nisl feugiat convallis ac id dui.

Kesä 2020

Tietoa kesästä.