Sienikurssilla

Kurssit

Tule opiskelemaan vireään kahden kunnan kansalaisopistoon! Pyrimme huomioimaan kaikki ikäryhmät ja niinpä meillä on lasten tanssia jo 3-6 -vuotiaille ja seniorikäiset puolestaan pääsevät laulamaan, jumppaamaan ja vaikka tanssimaan. Järjestämme kursseja myös tarpeen mukaan, muun muassa ensiapu- ja järjestysmieskursseja, tietyin väliajoin.

PÄIVITYS 19.4.2021

Kansalaisopiston kevätlukukausi päättyi 18.4.2021. Nyt keskitymme suunnittelemaan syksyn kursseja ja toivotaan, että niitä pystyttäisiin toteuttamaan mahdolllisimman paljon lähiopetuksena.  Antakaa toimistoon vinkkejä, mitä uutuuskursseja toivoisitte syksylle. Toivomuksia on tullut jo matkailuenglannin ja -saksan osalta.  Tarkoituksenamme non pitää myös luentotilaisuuksia ajankohtaisista aiheista.  Syksyn sienikurssi vie meitä metsään ja ruokakurssi koulukeskuksen keittiöön.  Jos koronamääräyksen sallivat, teemme heinäkuussa opintoretken Juhani Mellanouran johdolla Masperin kansallispuistosaareen. Syyslukukukausi pyritään aloittamaan  13.9.2021. Hyvää tulevaa kesää, pysytään terveinä!

Kuluneen kevään kurssimaksuista olemme yhteydessä opiskelijoihin, ja maksuja kerätään vain toteutuneiden tuntien osalta.

Löydät kaikki kurssit täältä

Päivitämme mahdollisimman pian uusien linjauksien mukaisiksi.