Mielenterveyspalvelut

Nuorten palvelut:

Nuorten vastaanoton moniammatillinen toiminta on tarkoitettu 13–22-vuotiaille Porin yhteistoiminta-alueen nuorille, joilla on psykososiaalisia ongelmia, esimerkiksi erilaiset kriisitilanteet, mielialaan, ihmissuhteisiin tai päihteiden käyttöön liittyvät vaikeudet, neuropsykiatriset erityispiirteet. Koululaisten ja opiskelijoiden kohdalla aikaa tulisi varata ensin oppilas/opiskelijahuoltoon, missä tehdään arviota tilanteesta ja tarvittaessa ohjataan Nuorten vastaanottoon. Ilman opiskelupaikkaa olevat voivat varata ajan suoraan Nuorten vastaanottoon.

Koululla toimivan nuorten vastaanoton työntekijöiden yhteystiedot:

Kouluvastaanotoille asiakkaat ohjautuvat pääsääntöisesti kuraattorien ja kouluterveydenhoitajien kautta.

Merikarvian yläkoulu ja lukio
Sairaanhoitaja puh. 044 701 9700

Aikuisten palvelut:

Aikuisten vastaanoton moniammatillinen toiminta on tarkoitettu 23 vuotta täyttäneille aikuisille. Aikuisten vastaanoton toiminta vastaa lyhytaikaiseen hoidon ja tuen tarpeisiin mm. elämän kriisi- tai muissa ongelmatilanteissa, ihmissuhdeongelmissa sekä mielenterveyttä tai päihteiden käyttöä koskevissa ongelmissa. Sen tavoitteena on tukea asiakkaiden toimintakyvyn kohentumista sekä lisätä asiakkaiden valmiuksia itse ratkaista ongelmiaan.

Vastaanotolle ohjaudutaan joko ottamalla yhteyttä puhelimitse tai saapumalla ajanvarauksettomalle vastaanotolle. Myös sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön lähetteellä saa vastaanottoajan.

Merikarvian toimipisteen yhteystiedot:

Antintie 52, 29900 Merikarvia
Sairaanhoitaja p. 044 701 3787

Lisätietoa: