Laskutus ja maksaminen

Merikarvian kunta vastaanottaa noin 7000 ostolaskua vuodessa ja lähettää yli 7600 myyntilaskua. Ostolaskuja vastaanotetaan vain sähköisessä muodossa. Merikarvian kunta tarjoaa sähköiset myyntilaskut.

Sähköiset ostolaskut nopeuttavat ja tehostavat laskujen käsittelyä sekä vähentävät virheiden määrää. Sähköiset myyntilaskut ovat turvallinen, helppo ja ympäristöystävällinen laskutustapa.

Viitetietona laskuissa on ehdottomasti mainittava tavaran tai palvelun tilaajan toimipiste tai palvelualue ja tilaajan nimi.

Kunnalle osoitetut laskut

Y-tunnuksemme on 0135202-4.

Verkkolaskujen toimitusosoite:

Merikarvian kunta OVT-tunnus (verkkolaskuosoite): 003701352024
Verkkolaskuoperaattorimme: CGI Suomi Oy
Välittäjätunnus (operaattoritunnus): 003703575029

Mikäli yritys- tai henkilötoimittajille ei voi toimittaa laskuja sähköisessä muodossa, ovat paperilaskut lähetettävä osoitteeseen:

Merikarvian kunta
Ostolaskut
PL 572
00074 CGI

Kunnan lähettämät laskut

Merikarvian kunta tarjoaa sähköiset myyntilaskut. E-lasku on turvallinen, helppo ja ympäristöystävällinen lasku. E-laskuja on mahdollisuus saada kaikista Merikarvian kunnan toistuvaislaskuista.

Yksityishenkilöt voivat tehdä omassa verkkopankissaan e-laskusopimuksen. Sopimusta tehtäessä tarvitaan Merikarvian kunnan lähettämältä laskulta viitenumero. Näin saat yhdellä kertaa kaikki Merikarvian kunnan laskut e-laskuiksi. Mikäli asiakkaalla ei ole käytössään e-laskua tai suoramaksusopimusta, lähetetään lasku paperisena.

Yritykset

Yritykset, jotka vastaanottavat laskuja omaan taloushallinnon järjestelmäänsä, voivat ilmoittaa verkkolaskuosoitteensa ja operaattorinsa Merikarvian kunnalle osoitteeseen kirjaamo@merikarvia.fi

Suoramaksut

Suoramaksu tarjotaan asiakkaille, joilla ei ole käytössään verkkopankkia. Asiakas saa suoramaksun käyttöönsä tekemällä omassa pankissaan suoramaksusopimuksen. Suoramaksusta tulee kotiin ilmoitus veloituksen ajankohdasta ja määrästä. Tiliveloitus tapahtuu automaattisesti.