Älä lähde merta edemmäs kalaan – muuta Merikarvialle!

Merikarvialla on nyt meneillään tonttikampanja – ALE-hinnat jopa – 75 % 30.10 asti – mistä oikein on kyse?

Meiltä voit nyt löytää unelmiesi tontin uudelle kodillesi tai vapaa-ajan asunnollesi. Uusi Tapionviikin alueemme tarjoaa merellisyyttä tai jos jokinäkymä tuntuu mukavammalta, kivijalan voi valaa vaikkapa Markun- ja Holmantielle. Tonttiemme hinnat ovat nyt kampanjahinnoin todella houkuttelevat ja paikalliset palvelut on oikeasti lähellä ja laadukkaita, Puolitaival painottaa. Jos kiinnostuit, kannattaa kurkata verkkosivuillemme tai pirauttaa puhelimella niin selviää enemmän, hän vinkkaa. Myös teknisen toimen johtajamme Kari Pitkäranta auttaa mielellään tontin valinnassa, hän lisää.

Palvelut pelaa ja vapaa-ajalla valinnanvaraa

Merikarvialla matkailu on vahvassa myötätuulessa ja meidät tunnetaan nimenomaan kesäkuntana, Puolitaival pohtii. Nyt kun etätyökin alkaa olla oikeasti vaihtoehto – tarjoamme mukavan miljöön asumiseen erityisesti perheille – myös ympärivuotisesti. Pendelöinti lähikuntiin tuo lisää työmahdollisuuksia tietysti. Luonto ja erityisesti meri on itsellenikin tärkeitä, hän huomauttaa. Liikun aktiivisesti ympäri vuoden – Rullaluistelu ja hiihtoasuni on varmasti tuttu näky Merikarvialla, hän mainitsee. Harrastamisessa on aidosti valtavasti vaihtoehtoja ja jatkuvasti kehitämme uutta ja innostavaa, Puolitaival tarkentaa. Eikä täältä nyt niin pitkä matka naapurikuntiinkaan ole – siis jos täältä malttaa lähteä joskus muuallekin piipahtamaan, Puolitaival hymyilee.

YHTEYDENOTOT

Kunnanjohtaja Kimmo Puolitaival Puh: 044 7246 300  – kimmo.puolitaival@merikarvia.fi 

Tekninen johtaja Kari Pitkäranta Puh: 044 7246 342 – kari.pitkaranta@merikarvia.fi