Perusturvan ajanvarauspuhelimen ruuhka on saatu purettua – takaisinsoitto palvelee jälleen normaalisti

Tiedotimme viime viikolla ajanvarauspuhelimen ja koronaneuvontapuhelimen ruuhkautumisesta. Tilanne on nyt parantunut ja tästä syystä takaisinsoittopalvelu on käytössä jälleen tästä päivästä alkaen arkisin klo 8-14.

Joitakin kiireettömiä hoitaja-aikoja joudutaan yhä perumaan ja siirtämään, jotta akuuttitilanteet saadaan hoidettua.

Omaolo-asiointipalvelun kautta voi helposti testata tarvitseeko koronatestausta ja tarvittaessa ajan saa myös sitä kautta sähköisellä ajanvarauksella. Omaolon kautta oirearvion tekemällä terveysaseman hoitaja ottaa asiakkaaseen yhteyttä kahden tunnin sisällä ja varaa tarvittaessa vastaanottokäynnin. Palvelu löytyy osoitteesta: www.omaolo.fi

Lisätietoja antaa:

Anna-Liisa Koivisto, terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja, puh. 044 701 0243

Sanna Mustajoki, perusturvajohtaja, puh. 044 701 8053

Minna Sipola, osastonhoitaja, puh. 044 701 3726