Terve ruoka -messuilla vierailee tunnettu tubettaja

Sosiaalisen median kautta tunnetuksi tullut Jesse Pynnönen vierailee Terve ruoka -messuilla molempina messupäivinä.

Jesse Pynnönen on 30-vuotias fysioterapeutti, kilpasyöjä sekä voimaurheilun sanansaattaja. “Terve ruoka on itsellä tasapainoa ja kokonaisuuden hallintaa, jonka voi saavuttaa usealla eri tavalla. Terveellinen ruoka tukee meidän arkea ja tavoitteiden saavuttamista”, Jesse kertoo. Hänet tunnetaan sosiaalisessa mediassa YouTube kanavista Jesse Eats ja Jesse Pynnönen. Jesse Eats kanava keskittyy erilaisiin ruokahaasteisiin. Jesse Pynnönen -kanavalla keskitytään voimaurheilun lisäksi myös monipuolisesti eri urheilulajien ja urheilijoiden esille tuomiseen. Terve ruoka -messuilla ei suinkaan ahmita ruokaa vaan Jesse pääsee tekemään aivan jotain muuta. Mitä se sitten onkaan, se selviää myöhemmin, kun julkaisemme messuohjelman.

MTK-Merikarvia, Merikarvian kunta, Merikarvian lukio ja Koivuniemen Herran Farmi järjestävät 2.-3.4.2022 yhteistyössä Terve ruoka -messut. Yleisötapahtuman tavoitteena on lisätä tietoisuutta monipuolisesta satakuntalaisesta lähiruoasta, nostaa esille lähialueen pientuottajia sekä toimia elävän maaseudun puolesta tarjoamalla kohtaamispaikka kotimaisen ruoantuottajille. Paikallista ruokakulttuuria esille nostava tapahtuma on saanut MTK-Merikarvian hakemana myönteisen hankerahoituspäätöksen Leader Pohjois-Satakunnalta. Tapahtumalle on avattu oma verkkosivu www.terveruokamessut.fi ja sosiaalisen median sivut Instagramiin ja Facebookiin.

Lisätietoa:
Noora-Mari Iisakkala, Merikarvian kunta, puh. 044 7246365 • noora-mari.iisakkala@merikarvia.fi
Milla Ruuhikorpi, MTK-Merikarvia, puh. 050 3292140 • milla.ruuhikorpi@live.fi

Näytteilleasettajien myyntipaikat:
Susanna Kyösti, Merikarvian lukio, puh. 044 7246483 • visit.merikarvia@merikarvia.fi