Äänestä Satakunnan sykähdyttävintä Supervoimaa!

Leader Pohjois-Satakunta on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Pohjois-Satakunnan ja Luoteis-Pirkanmaan alueella. Pohjois-Satakunnan Leader rahoittaa EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan alueen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.  Äänesi voit antaa tästä.
Terve ruoka -messut, kotimaisen ruoan ja lähituottajan juhla, tapahtumakokonaisuus oli todellinen monen tahon voimain näytös. MTK-Merikarvia pilotoi hankkeen avulla Terveruoka-messut 2.-3.4.2022 Merikarvialla. Tapahtuma tuotettiin yhteistyössä maataloustuottajien, paikallisten yhdistysten ja kehittäjätahojen, Merikarvian kunnan sekä Merikarvian lukion kanssa. Hankkeen tavoitteena oli satakuntalaisen lähiruoan tietoisuuden lisääminen, pientuottajien esille nostaminen sekä lähiruoan parissa toimivien organisaation kohtauttaminen. Messut onnistuivat erinomaisesti ja tapahtuma saa jatkoa. Ensi kevättä odotetaan jo vesi kielellä ja kalentereihin voi raapustella seuraavat messupäivät 1.-2.4.2023. Tapahtuman kotisivuille pääset tutustumaan tästä www.terveruokamessut.fi