Markkinointikilpailu

Osallistu markkinointikilpailuun ja tuota video aiheella “Miksi valita Merikarvian lukio?”

Kilpailuaika on 2.-11.2.2024. Osallistua voit vapaamuotoisella maksimissaan 90 sekunnin videolla, jossa tulee esille miksi nuoren kannattaa valita opiskelupaikakseen Merikarvian lukio. Palkintona mökki Merry Campingiltä vuorokaudeksi ja ohjattu kelluntapukukokeilu 4:lle henkilölle.

Tarkemmat säännöt ja ohjeistukset:

  • Kilpailuun osallistuvien videoiden on oltava maksimissaan 90 sekunnin mittaisia.
  • Video tulee toimittaa hyvälaatuisena videotiedostona.
  • Video tai sen osia voidaan julkaista Merikarvian kunnan kanavissa joko itsenäisenä tai osana koostevideota. Videoaineistoa käytetään viestintään ja markkinointiin liittyen. Varaamme oikeuden jättää materiaalin Merikarvian kunnan käytettäväksi ennalta määräämättömäksi ajaksi.
  • Kilpailutyön lähettäjä vastaa siitä, että videossa näkyy ja kuuluu vain aineistoa, jonka tekijänoikeudet ilmoittaja omistaa tai jonka käytöstä videossa on sovittu tekijänoikeuksien haltijan kanssa.
  • Videon lähettäjä vastaa siitä, että kaikilta videossa esiintyviltä henkilöiltä on siihen suostumus.
  • Raati valitsee voittajan kaikista kilpailuaikana lähetetyistä videoista. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Kilpailun voittajan ollessa alaikäinen, tulee palkintoa kuitatessa mukana olla täysikäinen huoltaja.

Lisätietoja ja videoiden lähetys:
044 7246 337
markkinointi@merikarvia.fi