Maaseutupalveluiden viljelijätukikoulutukset keväällä 2024

Satakunnan kuntien maaseutupalvelut ja Satakunnan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus järjestävät keväällä 2024 kahdeksan koulutustilaisuutta viljelijöille. Koulutukset järjestetään maalis-huhtikuussa 2024.

Viljelijätukikoulutusten sarja käynnistyy kuntien maaseutupalveluiden ja ELY-keskuksen yhteisellä webinaarilla, joka järjestetään Teamsilla 21.3.2024.
Tilaisuus tallennetaan ja tallenne sekä esitysmateriaalit jaetaan kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen.

Koulutussarja jatkuu lähitilaisuuksina Eurassa, Eurajoella, Kokemäellä, Kankaanpäässä, Huittisissa, Porissa ja Karviassa. Koulutusten sisältö voi vaihdella paikkakunnittain. Tilaisuuksissa käsitellään viljelijätukiehtojen muutoksia vuodelle 2024 sekä viime vuoden tukihaussa haastavaksi osoittautuneita teemoja.

Koulutuksia järjestävät Satakunnan kuntien maaseutupalvelut ja Satakunnan ELY-keskus. Lisätietoa ja ilmoittautuminen https://maaseutu.fi/satakunta/ilmoittaudu-satakunnassa-maalis-huhtikuussa-jarjestettaviin-viljelijatukikoulutuksiin/

Maaseutupalvelut Satakunta Facebookissa https://www.facebook.com/Maaseutupalvelutsatakunta