ReCycling Merikarvia -tapahtumassa pyöräillään ja kierrätetään

Uusi tapahtuma polkaistaan kirjaimellisesti käyntiin, kun ReCycling Merikarvia järjestetään lauantaina 18.5.2024 klo10-16 ympäri Merikarviaa. Tapahtuman nimi kertoo jo tapahtuman ideasta, sillä tapahtumassa on tarkoitus pyöräillä uusia pyöräilyreittejämme pitkin eri kohteisiin, joissa laitetaan tavara kiertämään. Nyt voit avata oman pop up -kahvilasi tai pihakirppiksesi ja antaa paikallisille ja matkailijoille ikimuistoisen kokemuksen tarjoamalla oman ohjelmapisteesi tapahtumaamme.

Tapahtumassa julkaistaan pyöräilyreitit, jotka kulkevat kuuden yrityksen välillä, mutta mukaan tapahtumaan voi ilmoittautua, vaikka ei osuisikaan juuri reitin varrelle. Tästä linkistä näet pyöräilyreitit ja samalle kartalle tullaan lisäämään mukana olevat kirppikset, kahvilat ja yritykset. Tapahtuman tarkoitus on saada ihmiset nauttimaan pyöräilystä heti keväästä alkaen ja samalla tehdään Merikarviaa tutuksi.

Avaa nyt unelmiesi pihakirppis tai pop-up -ravintola yhden päivän ajaksi ja ilmoita se mukaan tapahtumakartallemme. Tässä muutamia ideoita tapahtumapisteen järjestämiseksi:

  • Lettukahvila Merikarvianjoen laavupaikalle
  • Kirppis kotipihaan tai ulkorakennukseen
  • Yrityksesi avoimet ovet ja vaikka spesiaaliohjelmaa tapahtumapäivälle
  • Ohjelmapiste lapsille omaan pihaan, leikkipuistoon tms. alueelle
  • Yhdistyksen toiminnan esittely

Keksi kohteellesi houkutteleva nimi ja sisältö, joka innostaa pyöräilijöitä poikkeamaan vierailulla. Aukioloaikasi voi olla päivän aikana lyhyempi tai pidempi kuin tapahtuman aika. Kohteiden nimet, osoitteet, sisältö ja aukioloajat ilmoitetaan yhteisellä tapahtumakartalla. Tehdään tästä uusi koko kunnan yhteinen pyöräily- ja kierrätystapahtuma!

Ilmoittaudu mukaan 4.5.2024 mennessä.

Tapahtuman järjestää Merikarvialla onnistuu! -yritysryhmähanke, jota hallinnoi Merikarvian kunta. Hanke on osarahoitettu EU:n maaseuturahastosta.
Mukana olevat yritykset Niittyniemen lomamökit, Kalaliike Eljas Santa, Koivuniemen Herran Farmi, Rauhanlaakson majoituspalvelut, Lankosken Köffi ja The Merry Monk -ravintola.

Lisätietoja yritysryhmähankkeen projektipäällikkö Noora-Mari Syväluoma / 040 1909440, noora-mari.syvaluoma@merikarvia.fi

xr:d:DAGCTEGmg7A:9,j:5606280376601983427,t:24041312