Työpaikka Merikarvialla

Merikarvian kunta hakee sivistysjohtajaa

Sivistyspalveluiden toimialajohtajana vastaat kunnan strategian mukaisesti varhaiskasvatuksen, esi-, perus- ja lukio-opetuksen, sekä vapaan sivistystyön johtamisesta, kehittämisestä ja palvelutuotannosta. Osaamisprofiilisi mukaan tehtäväkokonaisuuteen on mahdollista liittää myös kulttuuri- ja kirjastopalveluiden johtamista, tai sosiaalisen median sisältötuotantoa.

Toimit johtoryhmän jäsenenä, 1.6.2021 alkaen perustettavan hyvinvointilautakunnan esittelijänä ja vastaat lautakunnan ja sen alaisen opisto- ja kulttuurijaoksen asioiden valmistelu- ja täytäntöönpanoprosessista, ml. budjettivastuu, raportointi ja sivistystoimialan henkilöstöratkaisujen valmistelu.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, rehtorin kelpoisuus ja kokemus vaativista johtamistehtävistä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla riittävä kokemus lautakunta- tai valiokuntatyöskentelystä, kunnallisesta hallinnosta, sivistystoimialasta, talousjohtamisesta ja esimiestyötä. Arvostamme kykyä johtaa ja kehittää verkostoa, kykyä hyödyntää tietotekniikkaa sekä hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle vetovoimaisen ja tuloksellisen kehittymisalustan, mahdollisuuden rakentaa uutta kunnassa, joka panostaa voimakkaasti työpaikkojen määrän kasvuun, väestön hyvinvointiin ja on valmis toteuttamaan rohkeitakin uudistuksia. Tukenasi ovat osaavat ja motivoituneet työkaverit.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Voit esittää oman palkkatoivomuksesi. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan perjantai 26.2.2021 klo 15:30 mennessä sähköisesti osoitteeseen: www.kuntarekry.fi .

Lisätiedot kunnanjohtaja Kimmo Puolitaival, p. 044 7246 300.