Satakunnan Vaikuttajakoulu – haku auki 5.6. saakka!

Satakuntaliitto ja Satakunnan nuorkauppakamari tarjoavat ilmaista koulutusta yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille toisen asteen opiskelijoille ja juuri korkeakouluopintonsa aloittaneille nuorille. Innostetaan yhdessä 16 – 23-vuotiaita satakuntalaisia nuoria mukaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan. Vaikuttajakoulussa opitaan päätöksentekojärjestelmistä ja autetaan nuoria verkostoitumaan. Koulutuksessa tutustutaan vaikuttajatahoihin ja vaikuttamisen keinoihin. Tietoa jaetaan kuntien päätöksenteosta, aluehallinnosta, eduskunnasta, valtioneuvostosta ja ministeriöistä, EU:sta sekä järjestö-, yritys- ja mediavaikuttamisesta. Kouluttajina toimivat eri alojen ammattilaiset, nuoret vaikuttajat sekä kokeneet valtiovallan päättäjät. Koulutus kestää yhden lukuvuoden ja se sisältää 8 koulutustilaisuutta alkaen syyskuussa 2021.

Lue lisää täältä – hae mukaan 5.6. mennessä!