Tule meille palkanlaskijaksi taloushallinnon tiimiin!

Tehtäviin kuuluu mm:

– Tunti- ja kuukausipalkkojen laskeminen
– Erilaiset viranomaisilmoitukset
– Sisäisten asiakkaiden neuvonta

Eduksi on, jos sinulla on palkanlaskennan tuntemus kunta-alan virka- ja työehtosopimusten parissa ja olet käyttänyt Populus-ohjelmistoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme, että olet kiinnostunut palkanlaskennan tehtävistä ja sinulla voi olla halu oppia uutta myös taloushallinnon muista osa-alueista. Sinulla on positiivinen palveluasenne ja olet tottunut toimimaan tiukoissakin aikatauluissa. Olet myös luotettava ja avulias työkaveri rentoon tiimiimme. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto. Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Hakuaika päättyy 3.6.2021. Määräaikainen tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja on noin vuoden mittainen. Palkkaus KVTES. Myös oppisopimuksesta voimme keskustella.

Hakemus pyydetään toimittamaan 3.6.2021 klo 16:00 mennessä tähän osoitteeseen: 
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/palkanlaskija-364822/
Lisätiedot: hallintopäällikö Sari Hatanpää  – sari.hatanpaa@merikarvia.fi – puh. 044 7246 301