Porin Puuvillan kauppakeskuksessa annetaan 1. koronarokotusannoksia pop up -tyylisesti perjantaina 13.8.

Porin Puuvillan kauppakeskuksessa voi hakea 1. koronarokoteannoksen ilman ajanvarausta perjantaina 13.8 klo 15-20 entisissä Lempi lifestyle – liikkeen tiloissa, 1. kerroksessa, Café Steinerin vieressä.

Rokotukseen tullessa käytetään maskia, huolehditaan käsihygieniasta ja turvaetäisyyksistä muihin. Rokotustilanteessa keskitytään vain rokotteen saamiseen. Rokotuksen jälkeen tulee jäädä seuraamaan vointiaan 15 minuutiksi. Varaudu saamaan tehosterokotteen aika rokotuksen yhteydessä 8 viikon päähän terveysasemalle.

Pop up –rokotukset jatkuvat Puuvillan kauppakeskuksessa 20.8. ja 3.9. Porin perusturvan alueella rokotetaan tällä hetkellä kaikkia yli 16-vuotiaita. Lisäksi rokotetaan 12-15-vuotiaita riskiryhmään kuuluvia ja heille aika tulee varata soittamalla koronarokotusajanvaraukseen p. 02 623 4360.

STM suosittaa, että 12-15-vuotiaat perusterveet rokotetaan koulussa kouluterveydenhoitajien toimesta. Rokotukset pyritään hoitamaan koulupäivän aikana ja ne toteutetaan turvavälit ja maskisuositukset huomioon ottaen.

Porin perusturvan alueen koulut alkavat keskiviikkona 11.8. Porin perusturva aloittaa koululaisten rokotukset maanantaina 16.8. Rokotukseen tullaan kysymään lupa vanhemmilta kirjallisesti. Porin perusturva tiedottaa asiasta lisää viikon 32 aikana.

Ajan voi yhä varata myös kaikkiin rokotuspisteisiin Porissa, Merikarvialla ja Ulvilassa. Aika varataan tekstiviestillä tullutta ajanvarauslupaa käyttämällä tai soittamalla ajanvaraukseen.

Kaikkia Porin perusturvan alueen asukkaita kannustetaan ottamaan koronarokotukset vuorollaan. Rokotus antaa suojaa vakavalta koronavirustaudilta ja auttaa suojaamaan myös muita.

Lisätietoja antaa:

Annika Perä-Takala, osastonhoitaja, puh. 044 701 1962

Kirsi Stranden, osastonhoitaja, puh. 044 701 1969

Elise Inberg, osastonhoitaja, puh. 044 701 3744