Porin Puuvillan kauppakeskuksessa annetaan 2. koronarokotusannoksia pop up -tyylisesti keskiviikkona 25.8.

Porin perusturva antaa koronarokotteen tehosteannoksia ilman ajanvarausta Porin Puuvillassa ke 25.8 kello 15-20. Paikka on sama kuin perjantaisin pyörivissä 1. rokoteannoksen tapahtumissa, eli entinen Lempi lifestyle – liikkeen tila, 1. kerroksessa, Café Steinerin vieressä.

Uuden THL:n suosituksen mukaan ensimmäisen ja toisen koronarokotteen välissä tulee olla vähintään 8 viikkoa. Tehosteaika, joka asiakkaalle on annettu ensimmäisen rokotteen yhteydessä 12 viikon päähän, perutaan, jos hän tulee aikaistamaan toista rokotettaan.

Rokotukseen tullessa käytetään maskia, huolehditaan käsihygieniasta ja turvaetäisyyksistä muihin. Rokotustilanteessa keskitytään vain rokotteen saamiseen. Rokotuksen jälkeen tulee jäädä seuraamaan vointiaan 15 minuutiksi. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Kaikki aiemmin 12 viikon päähän annetut tehosterokoteajat säilyvät ennallaan ja perusturva suosittelee niiden hyödyntämistä, mikäli erityistä tarvetta aikaistamiselle ei ole.

Kaikkia Porin perusturvan alueen asukkaita kannustetaan ottamaan koronarokotukset vuorollaan. Rokotus antaa suojaa vakavalta koronavirustaudilta ja auttaa suojaamaan myös muita.

Lisätietoja antaa:

Annika Perä-Takala, osastonhoitaja, puh. 044 701 1962

Elise Inberg, osastonhoitaja, puh. 044 701 3744

Tämä viesti on lähetetty Porin kaupungin toimittaja- ja sidosryhmäjakelulla. Tietosuojaselosteen löydät verkkosivuiltamme.