Poliisin pop up -lupapiste Merikarvialle

Poliisin pop up –palveluajat ovat varattavissa 29. syyskuuta Merikarvialle

Lounais-Suomen poliisilaitos perustaa syksyn aikana lupahallinnon pop up –palvelupisteitä paikkakunnille, joilla ei ole poliisiasemia. Liikkuvissa lupapalvelupisteissä voi hakea esimerkiksi henkilökortteja ja passeja samaan tapaan kuin poliisiaseman tiskillä, Lounais-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa.

Satakunnan lupapalvelupisteet perustetaan syyskuun lopussa Karviaan ja Merikarvialle. Liikkuvan lupapalvelun kokeilusta saatavien kokemusten ja palautteen avulla toimintaa kehitetään ja todennäköisesti jatketaan myös ensi vuonna.

Palveluaika vain etukäteen varaamalla

Ensimmäiset pop up –palveluajat ovat varattavissa keskiviikkona 29. syyskuuta Merikarvialle kello 9-15. Palveluajan saa varaamalla sen etukäteen soittamalla Porin poliisiaseman lupapalvelun asiakasnumeroon 029 541 7518. Poliisin pop up –pisteissä voi toimittaa kaikkia samoja lupa-asioita kuin poliisiaseman tiskilläkin. Palvelupiste on Merikarvian kunnantalolla osoitteessa Kauppatie 40.