Elä, rakasta ja menesty Merikarvialla! -Tutustu uuteen kuntaesitteeseen

Merikarvian kunta on yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa työstänyt uuden kuntaesitteen, jossa esitellään asumisen ja yrittämisen mahdollisuuksia Merikarvialla. Ole ylpeä koti- tai mökkikunnastasi ja laita esitettä ja uutta videota jakoon omissa kanavissasi. Ajatuksemme on, että tulevaisuus rakennetaan yhdessä!

Merikarvia tunnetaan yrittäjäystävällisenä ja innovatiivisena kuntana. Mistä sen huomaa?

Merikarvialle on keskittynyt omien alojensa asiantuntijayrityksiä, ja esimerkiksi kiertotalouden osaajamme edustavat Suomen huippua. Merikarvialla halutaan tukea yrittäjiä, ja siksi täällä kiinnitetään paljon huomiota yritysten toimintaedellytyksiin. Merikarvian innovatiivisen ja monipuolisen yrityskentän pohja luodaan jo varhaiskasvatuksesta alkaen. Yrittäjämyönteinen ilmapiiri opitaan jo päiväkodissa.

Merikarvialla on turvallista kasvaa ja elää. Yhteisöllisessä kunnassa pidetään toisista huolta ja harrastuksiin on matala kynnys. Kaikki sijaitsee lähellä, ja korkealaatuiset palvelut on helppoa saavuttaa. Kevyen liikenteen väylien lisäksi kunta panostaa jatkuvasti digitaalisiin yhteyksiin, ja nopean kuituverkon ansiosta koko maailman tarjoamat mahdollisuudet etäopiskeluun ja -työskentelyyn sekä viihtymiseen ovat tulevaisuudessa vain klikkauksen päässä.

Merikarvialla on positiivinen pöhinä päällä.

Tervetuloa kummallisen kodikkaaseen kuntaamme menestymään, asumaan ja yrittämään!

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan esitteeseen.

Tästä kunnan esittelyvideoon.