Kunnanjohtajan joulutervehdys Sinulle

Vuosi 2021 on ollut tapahtumarikas: Krookan ilme ja palvelut nousivat uudelle tasolla. Useita teollisuustontti- ja kiinteistökauppoja hyväksyttiin, jotka tulevaisuudessa tuovat työpaikkoja ja muuttajia kuntaan, ennätysmäärä omakotitalotonttikauppoja allekirjoitettiin. Työttömyys on laskenut ennätyksellisen alhaiselle tasolle, hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut on nostettu paremmalle tasolle, etsivä nuorisotyö on käynnistynyt menestyksekkäästi, uusia avainhenkilöitä on rekrytoitu tärkeisiin tehtäviin. Hallinnon prosesseja on kehitetty ja kunnan näkyvyys mediassa on ollut myönteistä. Merikarvialaista ”tekemisen meininkiä” on käyty esittelemässä muillekin kunnille. Korona on tuonut omat haasteensa ja näyttää edelleen tuovan. Onneksi olemme säästyneet suurilta tartuntaryppäiltä. Toivotaan, että pysymme terveinä ja että yritykset eivät kärsisi enää enempää tämän pandemian aiheuttamista haasteista. Toivotan Oikein Hyvää ja Rauhaisaa Joulua! Ja Terveellistä, Menestyksekästä ja Onnellista Uutta Vuotta 2022!
Kimmo Puolitaival
kunnanjohtaja