Tutustu Merikarviaan sähköisellä kartalla

Merikarvian kunnan verkkosivuilla oleva matkailukartta on päivitetty uuteen versioon ja nyt kartalta löytyy sekä paikkakunnan palvelut että mielenkiintoiset vierailukohteet. Karttaa on helppo käyttää tietokoneen ja älypuhelimen näytöltä. Kartasta voi valita, millaisia palveluita kartalla näytetään. Valikkoon on listattu mm. laavut, ravintolat, majoitukset, nähtävyydet, uimarannat, ostospaikat ja muut palvelut. Näin ollen se palvelee sekä kuntalaisia löytämään kotiseudulta uusia mielenkiintoisia kohteita ja matkailijoita näkemään, miten elinvoimainen ja aktiivinen kunta Merikarvia on.

Karttaa pääset käyttämään suoraan kunnan verkkosivujen etusivun ylälaidan palkista kohdasta Kartta.

Yritystietojen, vierailukohteiden ja palveluiden muuttuessa, verkkosivuilla olevaan karttaan on helppo lisätä uusia kohteita ja päivittää vanhojen tietoja ajantasalle. Mikäli yrityksesi tiedot kaipaavat päivitystä tai puuttuvat kartalta, voit ottaa yhteyttä kuntaan kirjaamo@merikarvia.fi.